Valikko
Valikko

JulaBase - meidän yhteinen lähtökohta

JulaBase on Julan työntekijöiden yhteinen lähtökohta kaikelle meidän tekemiselle. Siihen pohjautuu historiamme, olemisemme ja käyttäytymisemme. Sen varaan rakennamme yhteistä tulevaisuutta.

Karl-Johan Blank, toimitusjohtaja, Jula:

Olen ylpeä Julasta ja haluan, että sitoutunut henkilökuntamme voi helposti ja ylpeänä kertoa, mistä Julassa on kyse. Olemme koonneet ajatuksemme ja ideamme yhteen paikkaan, JulaBaseen. JulaBase kertoo mihin pyrimme ja miten toimimme, eli sen mitä Jula on. Osoitamme JulaBasen avulla mihin olemme menossa ja korostamme Julan parhaita puolia. Tämä jos mikä antaa meille ja Julalle erinomaiset tulevaisuuden näkymät.

Mitä me teemme? - Liikeideamme

Jula tarjoaa ”tee-se-itse” -ihmisille laajan ja huolellisesti valitun valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan ja vapaa-aikaan edulliseen hintaan.

Miksi olemme olemassa? - Missiomme

Haluamme motivoida ihmisiä yksinkertaistamaan arkeaan ja luomaan itselleen aktiivisen ja nautinnollisen elämän.

Mitä haluamme saavuttaa? - Visiomme

Me tähtäämme korkeammalle - yhdessä saamme jokaisen ihmisen tarttumaan toimeen ja fiksaamaan asiat itse.

Jula-henki - Arvopohjamme 

Olemme kansanomaisia ja rehellisiä, otamme vastuuta, uskomme selkeyteen. Meitä ohjaa uteliaisuus, ponnistelemme eteenpäin ja olemme innostuneita. Sitä on Jula-henki!

Jos Jula tuntuu sinun seuraavalta työpaikaltasi, pysy kuulolla! Kaikki tulevat työmahdollisuudet pääset näkemään täältä.